Vi söker en Grävmaskinist

Hargs Bruk ligger i vackra Roslagen, ca 6 mil nordost om Uppsala och 1 mil söder om Östhammar. Verksamheterna består huvudsakligen av lantbruk, skogsbruk, industrimark och fastighetsförvaltning. Skogsbruket bedrivs på ca 20 000 ha skog där det årligen avverkas ca 80 000 m3fub/år. Fördelningen mellan gallring och slutavverkning är ungefär 2/3 slutavverkning och 1/3 gallring. Hargs Bruk AB omsätter ca 75 miljoner kronor och sysselsätter 15-tal medarbetare samt ett flertal entreprenörer. 

Vi söker dig som är en självgående grävmaskinist med förkunskaper mot skogliga arbeten så som markberedning, dikning och vägunderhåll. Arbete i våra andra verksamheter kan förekomma så som beredning av industrimark och underhåll av diken och dräneringar på jordbruksmark. Som person är du säker på dina förkunskaper och drivs av att arbeta mot mål där du får ta ett stort ansvar. Du ska trivas bra med att arbeta både självständigt och i grupp.  

Lämplig utbildning är maskinförarutbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade från tidigare arbetsplatser. Goda kunskaper om skogsbruk som är praktiserat genom utbildning eller genom arbete i eget skogsbruk. Kunskaper från service och underhåll är meriterande.

Tjänstebostad ingår i tjänsten om så önskas. Goda möjligheter finns till ett rikt friluftsliv speciellt för dig som gillar skog, hav och jakt.

Välkommen med din ansökan senast den 24e mars till:

Hargs Bruk AB, Harg 401, 742 95 Hargshamn eller e-post till jakob.gustafsson@hargsbruk.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta

Skogschef Jakob Gustafsson 0730-794424 jakob.gustafsson@hargsbruk.se

VD Jakob Tufvesson 070-6541187 jakob.tufvesson@hargsbruk.se

Tjänsten tillsätts löpande

Föregående
Föregående

Nyrenoverad Lägenhet

Nästa
Nästa

Vassprojekt på Löhammar