Hargs Bruk söker en säsongsanställd Parkskötare

Hargs Bruk bedriver lantbruk, skogsbruk, industrimarksutveckling och fastighetsförvaltning. Fastighetsinnehavet består av permanentbostäder, fritidshus och ett stort antal kulturbyggnader. En stor del av fastigheterna har anor från 1700-1800 talet.

Skötselområdet för park är dom centrala delarna av Hargs Bruk, med Herrgårdsparken i centrum. Viss del arbete utförs även i dem intilliggande bostadsområdena Nerhammaren och Bruksgatan. Som parkskötare på Hargs Bruk vårdar du ett kulturarv med stor variation mellan olika ytor.

Vi söker dig som är driven och framåt samt gillar att ta egna initiativ och ansvar. Vi ser gärna att du har en stolthet i det du gör.  

Arbetet omfattar bland annat följande arbetsuppgifter:

·         Gräsklippning

·         Grästrimning

·         Ogräsbekämpning

·         Häckklippning

·         Uppsamling av löv och grenar

Vi förutsätter att du är händig och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du ska ha kännedom och erfarenhet av växter och trädgårdsmaskiner. Erfarenhet och utbildning för motorsåg och röjsåg är meriterande.

Din bakgrund kan vara inom park, trädgård, fastighetsskötare eller något annat likvärdigt område. I övrigt är rätt personlighet viktigare än en specifik utbildning. Yrkeserfarenhet av parkskötsel är en fördel men inte nödvändigt.


Säsongsanställning mellan 15 april och 15 oktober 2024.


Välkommen med frågor till:
Fastighetschef, Johan Landberg 073-063 19 80
eller VD Jakob Tufvesson 070-654 11 87

Ansök via mejl till:           
johan.landberg@hargsbruk.se

Vi vill ha din ansökan senast den 24/3 2024
Ansökningar behandlas löpande.

Föregående
Föregående

GLAD PÅSK

Nästa
Nästa

Hargs Bruk söker en Yrkesjägare