Nu erbjuder vi köttlådor av högsta kvalité!

Vi bedriver ett KRAV-certifierat lantbruk. KRAV-märket är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. När du köper KRAV-certifierat kött från Hargs Bruk kan du vara säker på att djuren har levt under bra förhållanden.

Våra kor och gutefår betar gräs på våra naturbetesmarker sex månader under sommarhalvåret.  Under vinterhalvåret går alla djuren i ladugårdar och utfodras med gräs och ensilage som odlats på gården. En del menar att allt detta gör att maten smakar godare. Så kan det mycket väl vara. Men det allra bästa är att det går hand i hand med att djuren får leva ett bra liv.

Hargs Bruk erbjuder köttlådor med läckra detaljbitar och färs som kan tillagas både till vardags och till fest. Din köttlåda levereras hem till dig utan extra kostnad i Stockholm och Uppsala. Efter det att en hel ko och /eller tillräckligt många lamm är såld skickas de på slakt, därefter tar det ca två veckor tills du får din köttlåda.

Nötlådorna är fördelade på ungefär 1,5 kg ädeldetaljer, 2,5 kg stekar, 2 kg grytbitar och 4 kg köttfärs.

Fyll i formuläret längre ner på denna sida för att beställa. Efter beställning hör vi av oss med betalningsinformation och leveransdatum. Har Du några frågor ring gärna Simone på 070-6541179 eller maila till simone.beck-friis@hargsbruk.se.

Nötlåda 190 kr/kg

En låda som innehåller 10 kg kött
En låda som innehåller 20 kg kött

 

Lammlåda 180 kr/kg

Helt lamm ca 14 kg
Halvt lamm ca 7 kg 

  Namn *

  E-post *

  Telefonnummer *

  Vad vill du köpa?
  Nöt - 10 kgNöt - 20 kgLamm - halvtLamm - helt

  Adress *

  Övrigt meddelande