Maskinförare

Vill du arbeta i ett team med inriktning mot växtodling och djurhållning? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande jobb i ett engagerat arbetslag.

Huvudinriktningen på lantbruket är KRAV-certifierad dikoproduktion med plats för 540 dikor. Arealen fördelas på ca 750 ha betesmark och ca 550 ha åker. För två år sedan togs vår senaste byggnad, med 240 stallplatser, i drift.  Huvudgrödan i växtodlingen är vall med 1-2 års spannmål eller oljeväxter som avbrottsgrödor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara  maskinkörning och underhåll av maskiner. Vi använder oss idag av GPS-teknik, maskinuppföljnings- och växtodlingsprogram.

Vi tror att du har grundläggande lantbruksutbildning eller likvärdiga kunskaper förvärvade genom arbete i eget lantbruk eller som anställd. Du ska trivas med att arbeta både självständigt och till-sammans med dina kollegor.

Vi hoppas att du ser möjligheterna att tillsammans med oss, kunna bidra till en hållbar utveckling av  lantbruket i familjeföretaget Hargs Bruk!

Vill du veta mer?

Kontakta VD Jakob Tufvesson, tel 0173 – 887 71, som gärna besvarar dina frågor.

Vi behandlar ansökningar löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan till oss snarast, dock senast den 14e mars, till Karin.andersson@hargsbruk.se