Medarbetare sökes

Hargs Bruk ligger i vackra Roslagen, ca 6 mil nordost om Uppsala. Verksamheterna består av lantbruk, skogsbruk, fastighetsförvaltning och jakt. Dessa omfattar 20 000 ha skog, 200st fastigheter, 2500 ha egen jakt. Huvudinriktningen på lantbruket är dikoproduktion med 300 dikor samt ungdjur,  arealen betesmark är 800 ha och åker 500ha. Hargs Bruk AB omsätter 50 miljoner kronor och sysselsätter 10-tal medarbetare och ett flertal entreprenörer.

Hargs Bruk AB söker

Djurskötare

Hargs Bruks lantbruk är i en uppbyggnadsfas med ständig utveckling av verksamheten. Därför är vi i behov av duktiga medarbetare. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb i ett positivt  engagerat arbetslag.

Du kommer huvudsakligen att arbeta kring djurhållningen. Vi söker dig som är driven och framåt samt gillar att ta egna initiativ och ansvar. Du ska trivas bra med att arbeta både självständigt och i grupp. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för dikoproduktion med kor och kalvar. Kunskaper inom avel är ett plus.

Lämplig utbildning är lägst grundläggande lantbruksutbildning eller likvärdiga kunskaper förvärvade genom arbete i eget lantbruk eller som anställd. Yrkeserfarenhet av liknade produktion är en fördel.

Tjänstebostad ingår i tjänsten om så önskas.
Goda möjligheter finns till ett rikt friluftsliv speciellt för dig som gillar skog, hav och jakt.

Ansökningar behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan eller frågor till:
Jakob Tuvesson 0173-88779
Hargs Bruk AB, Harg 401, 742 95 Hargshamn
jakob.tuvesson@hargsbruk.se

Välkommen med din ansökan senast den  15/2 2019